Η Εταιρία μας

Λίγα Λόγια

Η PROFARM ιδρύθηκε το 1973 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό. Έχει συνδέσει το όνομά της με τη γεωργία και την εξέχουσα ποιότητα προϊόντων, συστήνοντας στο απαιτητικό κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας, κορυφαίων παραγωγών οίκων.Σήμερα 47 χρόνια αργότερα, έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις πιο σύγχρονες, ποιοτικές και αναγνωρισμένες εταιρίες στην Ελλάδα.
Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής PROFARM είναι η σταθερότητα και η δυναμική. Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στη γεωργία, τη διαρκή της εξέλιξη, το οργανωμένο δίκτυο, τη θέση της στη συνείδηση του σύγχρονου γεωργού.

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά η εταιρία έχει συνεχή παρουσία στην αγορά, με προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων της καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρει στο δίκτυό της, τους συνεργάτες της και τους τελικούς χρήστες.

Η εταιρία στελεχώνεται με εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, ικανό να δώσει λύσεις στις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας για αυξημένες αποδόσεις και υψηλή ποιότητα αγροτικών προϊόντων.
Η γκάμα των προϊόντων της PROFARM περιλαμβάνει φυτοπροστατευτικά προϊόντα άριστης ποιότητας, φυτοπολλαπλασιαστικό υλικό υψηλών αποδόσεων και
προϊόντα θρέψης ανώτερης τεχνολογίας.

Οι Εγκαταστάσεις Μας

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης , στη Σίνδο, και είναι πλήρως εξοπλισμένες ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες για υψηλής ποιότητας συσκευασίες και μέγιστη εξυπηρέτηση στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

IMG 1091
IMG 1091
IMG 1050
IMG 1046

Δείτε Τον Κατάλογό Μας